Anasayfa Medya Haberler Bu Uygulama ile Zamanı Daha Verimli Kullanacaksınız

Bu Uygulama ile Zamanı Daha Verimli Kullanacaksınız

Bu Uygulama ile Zamanı Daha Verimli Kullanacaksınız

Apple, günlük yaşamın rutininde zamanını verimli geçirmek isteyenlere yönelik yeni nesil İOS uygulaması Hourly’yi hayata geçirdi. Sadeliği ve kolay kullanımı ile göz dolduran Hourly, zaman kontrolü sağlayan birçok uygulamanın içerisinde farkını hissettiriyor.

iOS tarafından geliştirilen Hourly uygulaması zaman yönetimi konusunda en yakın dostunuz olacak. İndirildikten sonra kullanım için herhangi bir üyeliğe gerek duymayan Hourly, ücretsiz olacak.

Hourly uygulaması ile her görev için harcadığınız zamanı sayarak kontrol altına alabilirken, çalışmanızın belirlediğiniz süre içerisinde ne kadar verimli olduğunu izleyebilir, tüm görevlerinize de bir platform üzerinden ulaşma imkânına sahip olabilirsiniz. Hourly ile farklı etkinliklerinizin ne kadar sürdüğünü ölçümleyerek kendi deadline'ınızı da ortalama olarak belirleyebilme şansı da sunuyor.

Hourly’nin geliştiricisi Mikael Kapanaga, uygulamaya yakın zamanda daha interaktif özelliklerin ekleneceğini vurgularken, bunun için de zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?