Anasayfa Medya Haberler Ücretli WhatsApp Gruplarına Yoğun İlgi

Ücretli WhatsApp Gruplarına Yoğun İlgi

Ücretli WhatsApp Gruplarına Yoğun İlgi

Ücretli WhatsApp gruplarına yoğun ilgi dünyada en çok kullanılan mesajlaşma ve iletişim programlarından biri olan WhatsApp uygulaması, normal şartlarda herhangi bir üyelik veya ücret talep etmeden kullanılan bir uygulama. Ancak özel amaçlar ve çeşitli yatırımlar için kurulan bazı WhatsApp gruplarından yüksek ücretler talep ediliyor. Genellikle profesyonel kişiler tarafından açılan ve belirli bir hizmet veren bu gruplara belirli bir ücret dahilinde üye olunabiliyor. Genellikle profesyonel kategorilere hitap eden bu gruplar ağırlıklı olarak borsa ve analiz grupları olarak sıralanıyor.

Özel ders veren kuruluşlar tarafından da kullanılan bu gruplarda öğrencilerin sorduğu İngilizce, matematik ve Türkçe gibi sorular cevaplandırılıyor. Bu uygulama vasıtasıyla eğitmenler, öğrencilerin sorduğu soruların cevaplarını videolar ile yanıtlıyor. Belirli bir ücret vererek üye olunan bu WhatsApp gruplarından bir diğeri de yatırım ve bahis kuruluşlarından oluşuyor. Çeşitli şirket analizlerinin yapıldığı yatırım grupları, diğer yatırımcılar için önemli ipuçları verebiliyor.

Anlık borsa değerlendirmelerinin de yer aldığı bu tarz gruplara üye olmak için ise yıllık en az 200 TL ödemeniz gerekiyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?