Anasayfa Medya Haberler Youtube, Yeni Özelliklerini Uygulamaya Koyuyor!

Youtube, Yeni Özelliklerini Uygulamaya Koyuyor!

Youtube, Yeni Özelliklerini Uygulamaya Koyuyor!

En popüler video paylaşım sitesi olan YouTube, kullanıcı deneyimini artırmak ve kullanıcıların kendi hesaplarına daha çok hakim olabilmeleri için bir takım yenilikleri uygulamaya koydu.

Bunlardan en dikkat çekeni ise kullanıcıların ilgilendikleri tarzlardaki videolara erişmesini kolaylaştırmak oldu. İşte YouTube’un yeni özellikleri;

YouTube'un iOS ve Android güncellemesiyle getireceği yeniliklerde ilki, ilgilenmediğiniz kanallardan gelecek önerileri gizleme imkânı. Esasında halen böyle bir özellik var. Önerilen videolar arasında gezerken bir video ilginizi çekmiyor ya da görmek istemiyorsanız, video başlığının yanındaki simgeye dokunulduğunda 'İlgilenmiyorum' seçeneği bulunuyor. Bu seçenek, önerilen videolardaki o videoyu kaldırıyor. Yeni özellik ise bu videonun sahip olduğu kanalı akışınızdan kaldırıyor. Bu da aynı kanala ait diğer videoları da görmemenizi sağlıyor. Bu özellik ile ilgili videonun ait olduğu YouTube kanalını hayatınızdan çıkarmış oluyorsunuz.

YouTube'un sunduğu diğer bir özellik ise önerilen videolar hakkındaki bilgilendirmelerle alakalı. YouTube, yaptığı video önerilerini daha önce izlenen videoları baz alarak yapıyor. Ancak bundan sonra kullanıcılar, bir videonun neden önerildiğini daha detaylı öğrenebilecek. Bu özellik, YouTube'un iOS sürümüne getirilecek ilk güncellemeyle devreye girecek. Android kullanıcıları ise biraz daha beklemek zorundalar.

Öte yandan YouTube'un anasayfanıza getirdiği filtreleme özelliği de Android kullanıcılarının hizmetine giriyor. Anasayfanızda göreceğiniz konu başlıklarına göre videoları filtreleyebileceğiniz bu özellik şimdilik sadece İngilizce dil desteğine sahip olacak ve önümüzdeki günlerde de iOS uygulamasına dahil edilecek.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?