Anasayfa Medya Haberler Firmanızın Google Haritalar Kaydını Unutmayın!

Firmanızın Google Haritalar Kaydını Unutmayın!

Firmanızın Google Haritalar Kaydını Unutmayın!

Google’ın arama sonuçlarını sunduğu en önemli seçeneklerden birisi de Local Seo. Firmaları aramalarda en üstte gösterme çalışması olan SEO kapsamında Local Seo da çok büyük bir öneme sahip.

Local Seo, arama sonuçlarını; arama yapılan bölgeye göre sıralayan bir kriter olarak öne çıkıyor. Örneğin Adana’da ikamet ediyorsunuz ve Google’dan süpermarket yazarak arama yaptınız. Normal şartlarda standart sonuçlarda, ilk sırada gelen site sizin aramanızda ilk sırada gelmeyecek. Sizin karşınıza gelecek site Adana’ya en yakın market olacaktır. İşte local seo, kullanıcılara tam olarak bunu vaat ediyor. Sonuçta İstanbul’daki bir marketin, Adana’da bulunan birine her hangi bir faydası olmayacaktır.

Local SEO Nasıl Yapılır?

Local Seo yapımında dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta bulunuyor. Tanıtım yazılarında lokasyon ile ilgili bilgiler vermek, Foursquare gibi aplikasyonlarda site hakkında paylaşımlarda bulunmak. Facebook, Twitter, Instagram gibi platformlarda lokasyonu belirtmek lazım. Local Seo’nun en önemli aşaması ise mutlaka Google haritalara kayıt yapmaktır.

Google Haritalara Neden Kayıt Yapılmalı?

Özellikle firma ve kurumlarda, Google Haritaların kullanılması oldukça önem arzediyor. Google Haritalar, sadece sahibi olduğunuz kuruluşun adresini vermekle kalmaz, aynı zamanda çalışma saatleri, iletişim bilgileri, firma hakkında bilgiler gibi bir çok detayı da içerir. Bu özellikleriyle de Local Seo içinde vazgeçilmezler arasında yer almaktadır.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?