Anasayfa Medya Haberler Profesyonel Drone Çekimi Hakkında Her Şey

Profesyonel Drone Çekimi Hakkında Her Şey

Profesyonel Drone Çekimi Hakkında Her Şey

Endüstriyel bölgeler ve sanayi tesislerinin kuş bakışı görüntülerinin alınmasını sağlayan endüstriyel drone çekimler, sanayi kuruluşlarının tanıtımı açısından büyük önem taşıyor. Zira, sanayi tesisleri çok sayıda bölümden oluşan kompleks yapılar. Bir şantiyenin, fabrikanın veya herhangi bir sanayi tesisinin görsel mecralarda tam olarak yansıtılabilmesi için günümüzde en ideal yöntem: profesyonel drone çekimidir. Adana, Mersin, Gaziantep ve Kayseri gibi önemli sanayi bölgelerinde endüstriyel drone çekimi hizmeti veren Sahne Medya bu konuda uzman drone pilotlar ve kurgucularla çalışmaktadır. Her alanda son teknoloji ürünü kamera ve ses sistemlerini kullanan Sahne Medya, istenilen videonun kurgu ve montajında da fark yaratıyor.

Endüstriyel Drone Çekimi İçin Uygun Tesisler

  • Petrol ve Gaz Rafinerileri
  • Sivil Altyapı
  • İsale hatları
  • Rüzgar Türbinleri
  • Organize Sanayi Siteleri
  • Endüstriyel Üretim Tesisleri
  • Hava Limanları
  • Deniz Limanları
  • Üretim ve Depo Tesisleri, tanıtım için drone çekimine başvururlar.

Fabrika Drone Çekimi

Pek çok fabrika, tesislerini ve işletmesini yüksek kalitede görüntülemek için profesyonel drone çekimine ihtiyaç duyar. Tesisinizdeki birimleri, üretim kalitenizi ve kapasitenizi müşterilerinize anlatmak için drone çekimleri eşsiz bir çözüm sunar. Yüksek çözünürlükte ve iyi kurgulanmış drone görüntülerinin yer aldığı tanıtım filmleri ve klipleri, kuruluşunuzun tanıtımı açısından büyük bir değere sahiptir. Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep ve Kayseri bölgelerinde üst düzey drone çekimi hizmeti veren Sahne Medya ile iletişime geçerek süreç hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Drone İle İnşaat ve Şantiye Çekimi

İnşaat şirketleri için en temel unsur güvendir. Güven faktörü ise şirketin geçmişte ve şuanda gerçekleştirdiği başarılı projeler sayesinde tesis edilir. Gerek konut, gerek köprü, otoyol, okul, hastane ve AVM gibi projelerin lansmanı için drone çekimlerinden faydalanabilirsiniz. Şantiyenizi, çalışma biçiminizi, profesyonelliğinizi ve vizyonunuzu gerek müşterilerinize gerekse de kamuoyuna anlatabilmek adına hazırlayacağınız tanıtım filmleri veya kliplerinde drone çekimlerine yer vererek iddianızı ileri taşıyabilirsiniz.

Son yıllarda giderek yaygınlaşan drone çekimi dev projelerden, düğün ve konser organizasyonlarına kadar geniş bir yelpazede tercih ediliyor. İnşaat sektörü ise en temel kullanım alanlarından biri. Özellikle yeni inşaat projelerinin tanıtımında kullanılan drone çekimi müşterilerinize ve takipçilerinize vermek istediğiniz mesajı iletmenin en etkili yolu. Sahne Medya olarak yüksek çözünürlüklü 4K görüntüleme teknolojilerimiz, uzman drone pilotlarımız ve profesyonel kurgu editörlerimizle projenize değer katmak için hazırız. Adana, Mersin, Osmaniye, Kayseri ve Gaziantep’te inşaat ve şantiyeler için profesyonel drone çekimi hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Konser Organizasyonları İçin Drone Çekimi

Dev konser organizasyonları büyük kalabalıklar için kolektif bir hatıra değeri taşır. Organizasyonu gerçekleştiren şirket veya kamu kuruluşu olarak arşiv değeri taşıyan bu anı yaşatmanın en ideal yolu ise profesyonel drone çekimlerinden geçer. Çünkü bu sayede organizasyonun büyüklüğü, katılan kalabalığın coşkusu yansıtılabilir. Siz de büyük konser organizasyonlarınız için Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep ve Kayseri’de profesyonel drone çekimi hizmetinin doğru adresi Sahne Medya ile tanışabilirsiniz.

Hastane Drone Çekimi

Özel Hastaneler daha çok insana ulaşabilmek, sahip oldukları teknolojik ayrıcalıkların tanıtımını yapabilmek, verdikleri üst düzey sağlık hizmetlerini anlatabilmek için video içerikler üretirler. Örneğin bulunduğunuz bölgede sadece sizin gerçekleştirebildiğiniz ameliyatlar, sadece sizde olan tıbbi cihazlar veya kendi alanında markalaşmış doktorlarınızı tanıtmak adına profesyonel video çekimleri yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlık alanında en çok talep gören ve merak edilen uygulamalar, tedaviler hakkında hekimlerinizin bilgilendirici konuşmalar yaptığı videolar web sitenize trafik çeker. Daha çok hastaya ulaşır ve kuruluşunuza dair bilinirliği ve güven duygusunu pekiştirmiş olursunuz. Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep ve Kayseri’de profesyonel video çekimi ve drone çekimi ile ilgili bilgi almak adına Sahne Medya ile iletişime geçebilirsiniz.

Petrol ve Gaz Rafinerileri İçin Drone Çekimi

Rafinerilerin, limanların, açık deniz kulelerinin tanıtımı için kullanılan drone çekimleri endüstriyel fotogrametri, ölçme, tesis inceleme gibi pek çok alanda fayda sağlıyor. Sadece tanıtım filmleri için değil boru hatlarına, platformlara ve daha bir çok şeye dair veri toplamayı mümkün kılan drone çekimleri çoğu rafineride olası arızaları önlemek için erişilmesi zor alanları taramakta da kullanılıyor. Hem bütçe dostu hem de hızlı sonuç sağlayan drone çekimleri kısa zamanda çok sayıda veri toplamanıza yardımcı olur.

Drone Çekiminin Avantajları

Drone çekimleri görsel açıdan etkileyici sonuçlar ortaya koyar. Bu özelliğinden ötürü reklam ve sinema sektöründe yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. 360 derece dönebilme kapasitesine sahip dronelar her açıdan görüntüleme imkanı sağlarlar. Diğer hava araçlarının ulaşamayacağı noktalarda da çekim yapmayı mümkün kılan dronelar sağladığı avantajlarla kıyaslandığında son derece ekonomik ve pratik bir çözümdür. Estetik açıdan etkileyici bir tanıtım filmi ile hedeflediğiniz kitleye çok daha kolay ulaşabilirsiniz.

Drone Çekimi Fiyatları

Her zaman en profesyonel ekip ve ekipmanlarla çalışan Sahne Medya, size maksimum kaliteyi, mümkün olan en uygun maliyetlerle sunuyor. Drone çekimleri, videonun kurgulanması, gerekiyorsa seslendirme yapılması gibi çekim sonrası büyün hizmetleri sağlayan Sahne Medya; Adana, Mersin, Gaziantep, Kayseri ve Osmaniye bölgesinde en cazip seçenek konumunda.

Drone Çekimi fiyatları müşterilerin beklentileri, ihtiyaçları ve çekim yapılacak alanın büyüklüğü gibi kriterlere göre değişebilmektedir. Fiyatlarla ilgili net ve güncel bilgi almak için Sahne Medya ile iletişime geçebilirsiniz.

Sahne Medya Drone Çekimi Hizmeti Neleri Kapsıyor?

Sahne Medya olarak her müşterinin farklı gereksinimleri ve beklentileri olduğunun farkındayız. Bu nedenle ihtiyaçlara yönelik farklı seçenekler ve hizmet paketleri sunuyoruz. Drone Çekimi alanında müşterilerimize sağladığımız hizmetleri sıralamamız gerekirse:

  • Uzman pilotlarımız tarafından müşterinin istekleri doğrultusunda 4K çözünürlükte görüntüler çekmek. Bu görüntülerin kurgusunu ve montajını yapmak. Arzu edilen tanıtım filmi veya klip standartlarına ulaştırmak.
  • Havadan canlı yayın yapmak… Özellikle festivaller, konserler, spor karşılaşmaları, özel etkinlikler veya yürüyüşler gibi etkinlikleri canlı olarak yayınlama imkanı sağlamak.
  • Üç boyutlu modelleme ve haritalandırma yapmak. Özellikle arazi analizleri, mimari tasarımlar ve inşaat projelerindeki 3D modelleme ve haritalama hizmetlerinde önemli katkılar sağlıyoruz.

Adana, Mersin, Gaziantep, Kayseri ve Osmaniye bölgelerinde profesyonel drone çekimi hizmeti almak için siz de en iyilerin sahnesi Sahne Medya ile tanışabilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

11-10-2023 16:17:53

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?