Anasayfa Medya Haberler PGAEC Avrupa Yamaç Paraşütü Resmi Ajansı Sahne Medya Oldu!

PGAEC Avrupa Yamaç Paraşütü Resmi Ajansı Sahne Medya Oldu!

PGAEC Avrupa Yamaç Paraşütü Resmi Ajansı Sahne Medya Oldu!

PGAEC Avrupa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası Süper Finali 27-30 Ekim tarihleri arasında Adana’da yapılacak.

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) tarafından organize edilecek şampiyonada 25 ülkeden yaklaşık 100 yamaç paraşütü pilotunun mücadele etmesi bekleniyor.

Kabasakal Köyü Rüzgârlı Tepe mevkiinde yapılacak şampiyonada 300 metrelik Rüzgârlı Tepe’den havalanacak pilotlar, iniş alanındaki 4 cm çapındaki elektronik hedefe ulaşmak için çabalayacak. Yarışma çerçevesinde her pilot 8 uçuş yapacak ve bu uçuşlarda elde edilecek puanlar sıralamayı belirleyecek. Pilotların elde edecekleri puanlar da dünya sıralamasına da etki edecek.

AHAS Reklam Ajansı Olarak Sahne Medya’yı Seçti

AHAS, Türkiye’de ilk defa yapılacak olan bu yarışmanın reklam ve tanıtım çalışmaları için ise Sahne Medya’yı seçti. Dijital reklam ajansı olan Sahne Medya, Google ADS reklamları, web tasarım, Google SEO, sosyal medya yönetimi, Instagram, Facebook vb. sosyal medya reklamları, kurumsal kimlik çalışmaları, açık hava reklamları, grafik tasarım, blog yazarlığı ve ürün fotoğraf çekimi ile firmalara hizmet veriyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

19-10-2022 14:08:06

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?