Anasayfa Medya Haberler Keyifli Zaman Geçirebileceğiniz İlginç Web Siteleri

Keyifli Zaman Geçirebileceğiniz İlginç Web Siteleri

Keyifli Zaman Geçirebileceğiniz İlginç Web Siteleri

İnternet Paketinize Harcadığınız Paranın Karşılığını Veren Birbirinden İlginç 13 İnternet Sitesi

İnternet yalnızca popüler sosyal medya uygulamalarından ve platformlarından ibaret bir dünya değil. Sahne Medya olarak dijital dünyada keyifli zaman geçirebileceğiniz birbirinden sıra dışı 13 web sitesini sizler için derledik.

Radio Garden

Dünyanın bütün coğrafyalarından farklı insanları buluşturan bir platform olan Radio Garden, dünya üzerinde istediğiniz herhangi bir yerde yayın yapan bir radyoyu dinleyebiliyorsunuz. Şarkılarla dünya turu yapmak isteyenler için harika bir site. Üstelik şarkılarla sadece mekanda değil aynı anda zamanda da seyahat edebiliyorsunuz. Hisyory bölümleri ile tarihsel yayınlara da konuk olabiliyorsunuz.

GeaCron

Tarihe ilgi duyan internet kullanıcılarının adresi ise GeaCron… Bu site milattan önce 3 bin yılından günümüze gelene kadar var olan bütün devlet ve uygarlıkları gösteren bir web sitesi.

Squibler

Çalışırken ve yazı üretirken dikkatinizin dağılmasından ve verimsiz çalışmadan dolayı şikayetçi olan internet kullanıcıları için yer yer sinir bozucu olabilen bir yöntem sunuyor. Yazı yazmanıza olanak sunan bu sitede eğer beş saniye boyunca duraksar ve bir şey yazmazsanız, yazdığınız her şey siliniyor. Emekleriniz boşa gitmesin diye durmaksızın yazmak zorunda kalıyorsunuz.

OCEARCH Shark Tracker

Doğal yaşama merak duyan internet kullanıcıları için ilginç bir gurme seçimi. Uydu teknolojisinden de faydalanan bu site köpekbalıkları veya başka deniz canlılarının göçlerini takip etmenize ve kendinizi okyanusun içindeki doğal yaşamın bir parçası gibi hissetmenize olanak sağlayacak.

FutureMe

Eğer gelecekteki kendinize bir e-posta göndermek ve on yıl sonra bu e-postayla on yıllık zaman dilimindeki gelişiminize, yaşadıklarınıza, acılarınıza ve mutluluklarınıza duygusal bir bakış atmak istiyorsanız FutureMe size göre.

Poetweet

Twitter’da yaptığınız paylaşımları daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan bu site, Tweetlerinizi bir çeşit şiire dönüştürüyor. Poetweet, şiir yazmanıza gerek duymadan şair olmanıza imkân sağlıyor.

Internet Arcade

Bilgisayar ve atari oyunlarıyla büyüyen kuşağa dev hizmet… Yetmişli yıllardan doksanlı yıllara kadar dünyada popüler olmuş 900’den çok oyun bu sitede sizleri bekliyor. Eski oyunları oynayıp gençliğine, çocukluğuna dönmek isteyen herkes burada mutlu olacak.

Weavesilk

Çizim yapmaya meraklı internet kullanıcıları buraya… Farklı çizim yöntemleri ve renkler kullanarak mükemmel çizimler yapabileceğiniz bu sitenin uygulamasını indirerek tabletinizde veya telefonunuzda da kullanabilirsiniz.

MyFridgeFood

Evde uzun süre zaman geçiren insanlar için ne yemek pişireceğim sorusu bazen can sıkıcı olabiliyor. Evinizde bulunan malzemeleri siteye girdiğiniz taktirde o malzemelerle yapılabilecek yemekleri listeleyen bu site birçok insan için hayatı kolaylaştırıyor.

History vs Hollywood

Dünya sinema tarihi gerçek hayattan uyarlanmış filmlerle dolu. Peki ya bu filmlerin konu ettiği isimlerin gerçek yaşantısını merak ediyor musunuz? Filmdeki karakter ve gerçek insan arasındaki farkları ve benzerlikleri gösteren bu site birçok sinema tutkunu ve öğrencisi için oldukça faydalı bir site.

In2013dollars

Geçmiş yıllarda satın aldığımız bir ürünün o günkü değerini anlatırken “o zamanın parası” tabirini sıklıkla kullanırız. Bu site tam olarak o zamanın parasını hesaplamamızı sağlıyor. Girdiğiniz para biriminin geçmiş yıllardaki karşılığını hesaplamamıza yarayan bu site zaman zaman ziyaret edebileceğimiz ilginç siteler arasında yer alıyor.

A Soft Murmur

Bu site ruh halinize göre dinleyebileceğiniz rahatlatıcı ses içeriklerinden oluşuyor. Gözlerinizi kapattığınızda kendinizi ister yağmur altında, ister kuş sesleri arasında hissedebiliyorsunuz. İşinizi yaparken, uyurken bu sesleri dinleyerek keyfinizi yerine getirebilirsiniz.

KitabınaBak

İnternette kitap satışı yapan sitelerde kitap fiyatlarının farklılık gösterdiğini biliyoruz. Aradığımız kitabın en ucuza nerede bulunabileceği sorusunun cevabı ise bu sitede. Kitap okurları için bulunmaz bir nimet.

Sahne Medya Web Tasarım Hizmeti

İnternet için yaratıcı bir fikriniz varsa ve web sitenizi en iyi teknik alt yapıyla oluşturmak istiyorsanız Sahne Medya sizin yanınızda. En iyi alt yapı, en iyi görsel tasarımlar ve SEO çalışmasıyla Sahne Medya web tasarımında size en üst düzey kaliteyi vaat ediyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

09-06-2021 14:23:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?